Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Ани Цолова кръшка с колега

отпечатай новината

19.02.2016 16:10 | Видян 3291 пъти

Ани Цолова кръшка с колега

Ани Цолова кръшка от Нова телевизия и вместо да подготвя програмата на „Здравей, България” след края на сутрешния блок, ползва работното време за забавления.

Веднага след ефир Ани се качва на дамската си кола и отпрашва да вае тяло над уредите. Тя прекарва по цели два часа във фитнеса и едва след като се погрижи за фигурата си, е спокойна.

По-любопитното обаче е, че напоследък водещата не бяга сама от работа, а със свой колега. Двамата тръгват заедно от офиса след края на ефира и изчезват за повече от два часа. Цолова вози пълничкия си партньор по фитнес с личната си кола и понякога се отбиват да обядват заедно, преди да се приберат в сградата на Нова тв, пише Blife.

„Уж ходят да спортуват заедно, защото Ани се изживява вече като фитнес инструктор и му е обещала да го отърве за нула време от излишните килограми, но стават вече опасно близки и са неразделни”, шушукат колегите на водещата. Още повече че от месеци насам тя не е забелязвана със съпруга си Васил Мичев и изглежда като самотна майка. Грижи се за детето, пазарува и мъкне тежки торби с праз и други покупки без никаква мъжка подкрепа.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !