Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Евтим Милошев: Откраднат живот е първият докторски сериал в България

отпечатай новината

22.02.2016 10:57 | Видян 4667 пъти

Евтим Милошев: Откраднат живот е първият докторски сериал в България

На 8 март ще стартира най-новият български сериал „Откраднат живот” по Нова. Вече са ясни имената на актьорите, които ще облекат белите престилки, за да влязат в главните роли – Стоян Алексиев, Димо Алексиев, Александър Алексиев, Радина Думанян и Йоана Буковска-Давидова. Към тази звездна компания ще се присъединят още Мария Каварджикова, Янина Кашева и Марта Вачкова. Продуцентът  на сериала от Dream Team Евтим Милошев даде интервю в ефира на „Здравей,България“ по Нова.

Кога стартира „Откраднат живот“?

Най-новият български сериал „Откраднат живот”, започва да се излъчва от 8 март. Жанрът е драма, ще се излъчва в праймтайм от 20.00ч.

Много ли ще е заплетена историята?

Това е продукт за зрителите. Докторски сериал, където се разказват човешки истории. Това е голяма отговорност и мисия за екипа. За първи път в България се реализира сериал на лекарска тематика и се надявам „Откраднат живот” да събуди интереса на зрителите, телевизиите и продуцентите към качествените продукции.

Нещо като „Спешно отделение“?

Това се световни образци. „Спешно отделение”, „Доктор Хаус”, „Анатомията на Грей”, „Болница на края на града”, сериалът, който опразваше улиците на България през 80-те години. Сюжетът на „Откраднат живот” разказва лични истории, които се развиват в болница. Тази тема винаги вълнува зрителя, защото представя много особена професия и неслучайно лекарите полагат Хипократова клетва. Здравето и животът са единственото, на което ние, хората, не можем да въздействаме – не можем да го продаваме, не можем да го купуваме, не можем да го разменяме. 

Защо ти хрумна да правиш именно лекарски сериал?

Ами, защото до сега никой не го беше правил в България. Сега много неща научих за докторската професия, много общувах с докторите.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !