Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Елица посвети песен на Неймар Джуниър

отпечатай новината

23.02.2016 15:29 | Видян 3040 пъти

Елица посвети песен на Неймар Джуниър

Барабанистката и певица Елица Тодорова посвети песен на световно признатият футболист с Бразилски корени Неймар Джуниър. Песента е със свежо латино - лятно и танцувално настроение и интернационално послание на български и английски език. Музиката е дело на Стойчо Иванов и тромпетиста Михаил Йосифов. A нахъсващият текст за Олимпиада 2016 и Карнавалът в Рио де Жанейро е на MC Mуден.
“Неймар Джуниър e любимият ми атлет! Острието на Барса играе с много фантазия, изобретателност и магия. Вдъхновявам се от класата му и високият му професионализъм! “ – сподели  барабанистката и певица Елица Тодорова.

През 2007 г със Стоян Янкулов  се класират на пето място в Хелзинки на „Евровизия“. Участието им представлява и най-доброто засега представяне на страната в този конкурс.  2013 двамата се завръщат на „Евровизия“ в Швеция с песента „Само шампиони“. Барабаните „Космическо дърво“ и „Олимпийският барабан на България“ са сред инструментите-изобретения, с които изпълнителката е оставила индивидуален почерк в световната етно-музика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !