Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Криско и Ася разделени?

отпечатай новината

24.02.2016 09:55 | Видян 1638 пъти

Криско и Ася разделени?

Най-актуалната светска двойка - рапърът Криско и плеймейтката Ася Капчикова, са сложили край на връзката си, сочи последният светски слух. Нисичкият рапър е заминал сам на почивка на остров Бали, а любимата му Ася си е останала в София, научи „Всеки ден".

В понеделник вечерта Криско се похвали със снимки от екзотичната дестинация, на които обаче за учудване на всички е сам. Феновете му веднага започнаха да се чудят къде е плеймейтката му, с която уж са много влюбени. Самата тя не закъсня с включването си и само след няколко часа публикува собствени снимка в социалната мрежа. За учудване на всички обаче те бяха от София. Това веднага породи слуховете, че двамата влюбени са се разделили. „Ако още са заедно, защо Ася не е на романтична почивка с Криско? Какво прави той сам на Бали, който по принцип е любима дестинация за жените, а не за мъжете?", питаха се почитатели на изпълнителя на „Шапка ти свалям".

Другата версия за причините двамата да не са заедно на почивката е, че рапърът се е стиснал, типично по габровски, и не е желал да се раздели с още няколко хилядарки, за да плати воаяжа на любимата си. Ако е така, това ще е голяма излагация, коментират фенове на Ася. „Цените за Бали вече не са толкова високи. Около 2000 лева излиза почивката на човек за цяла седмица, може даже да се намерят по-евтини варианти. Да не би Криско да няма 2 бона? Не! Но на него явно му се свидят", коментираха през смях от обкръжението на рапъра.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !