Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Министър прави секс оргии в кабинета си

отпечатай новината

25.02.2016 17:13 | Видян 1861 пъти

Министър прави секс оргии в кабинета си

Чутовен секс скандал с главно действащо лице военния министър Николай Ненчев тресе Министерството на отбраната от няколко седмици и вероятно ще доведе до оставката на развратния държавник.

Публична тайна е, че Николай Ненчев е назначил две свои любовници на ръководни постове в министерството, пише Галерия. Става въпрос за уволнената неотдавна шефка на дружеството „Снабдяване и търговия” Росица Русева, уличена в проституция, както и за началника на политическия му кабинет – актрисата Валерия Кардашевска, която коли и беси в министерстовото.
Според сигнали на военни Ненчев имал връзки не само с двете дами, а и с новоназначени служителки, които привиквал в кабинета си след работно време.

„На бюрото, на което е работил навремето Добри Джуров, сега разполагат задните си части откровени проститутки, актриси и госпожици с обидно нисък морал”, възмущават се военни.
Заради изневерите законната съпруга на Ненчев, с която са разделени от години, не иска да го вижда. Той обаче й оставил голям апартамент в „Младост”, за да й запуши устата да не говори срещу него.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !