Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Балъков в шок от бъдещия си зет

отпечатай новината

25.02.2016 17:36 | Видян 5125 пъти

Балъков в шок от бъдещия си зет

Един от „златните футболисти” Красимир Балъков скоро ще жени своята пораснала дъщеря. От миналото лято Глория, която е на 26 години, имала сериозен приятел. Двамата непрекъснато афишират любовта си в социалната мрежа и демонстрират любовни чувства един към друг.

Глория дори представила гаджето си Армандо на родителите си, но един от най-добрите полузащитници в националния отбор и настоящ треньор по футбол, бил в шок от избора на дъщеря си. Краси изобщо не одобрявал 28-годишния Армандо Касо, който изглеждал като типичен испански мачо. Освен че бил метросексуален, гаджето на Глория имал напомпани мускули, а тялото му било нашарено с татуировки, той прекарвал повече време пред огледалото от неговата дъщеря.

Наследничката на Балъков обаче се надявала татко й да го хареса, щом го опознае. Макар че е испанец, също като семейство Балъкови, Армандо живеел в Германия. Въпреки предизвикателния си хулигански вид на лошо момче приятелят на Глория всъщност бил сериозен и умен. Освен това 28-годишният левент с вещина въртял ресторантьорския си бизнес, пише "Уикенд".
Щерката на героя от САЩ ‘94 пък от години се изявява на модни подиум, но не като модел. Глория работела за популярна испанска марка, а мечтата й била да създаде собствена модна линия дрехи. Балъков и съпругата му Татяна се разделиха преди 11 г. От брака си с нея той има две деца - Глория и Красимир-младши, а семейството им живее в Щутгарт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !