Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Галин захапа Фики

отпечатай новината

29.02.2016 15:59 | Видян 3903 пъти

Галин захапа Фики

Фолк певецът Галин скочи срещу колегата си Фики Стораро с бутоните напред. Това стана ясно по време на интервюто на певеца за телевизионния таблоид "Папараци".
Галин призна с половин уста, че Фики е вдигнал целия Пайнер на „Ура”, за да е сигурен, че ще вземе наградата за „Певец на годината” и тази година. Младият изпълнител е изключително амбициозен и не жали средства, за да постигне целта си.
В основата на интригата между Галин и Фики е Стораро – младши, който не признава никой и толкова се е надул, че смята само и единствено себе си за най-добър изпълнител. Стораро дори си позволял гадни коментари по адрес на Галин, а причина за това е фактът, че май вижда в младежа сериозна конкуренция.

Признанията на Галин обаче не са свързани само и единствено с Фики Стораро. Както стана ясно, младия музикант не подмина и щекотливия въпрос относно ориентацията си.
„Докато всички си мислят, че харесвам мъже, аз успях да нацелувам най-красивите си колежки”, споделя музикантът, пишат от „Всеки ден”. И допълва, че харесва изключително много от тях, но поддържа приятелски и колегиални отношения заради работата им, поради което се въздържа от авантюри с популярните хубавици.
Галин твърди още, че не обръща никакво внимание на клюкарите по адрес на личния си живот, а също така отрече да е имал афери с фенки. Певецът е категоричен, че не си пада по еднократните забивки, но пази пълно мълчание дали в момента не е обвързан с някоя жена.

„Винаги съм поддържал сериозни връзки. Скромен съм и дори доста свит. Имам комплекси в леглото, не съм толкова нахакан“, признава изпълнителят в телевизионното си интервю.
Певецът разкрива още, че тази му популярност не е попречила на старите му приятелства. Напротив, те дори са единствените, които има.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !