Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

СТАРТЕР е вече на цели 14 години

отпечатай новината

29.02.2016 16:49 | Видян 1084 пъти

СТАРТЕР е вече на цели 14 години

Стартер – сутрешното шоу на БГ Радио отпразнува традиционно поредния си рожден ден на ново нетрадиционно място, тази година това беше най-големият детски научен център - Музейко!
За да го отпразнуват, към любимите водещи на БГ Радио - Симо и Богдана, се присъединиха и любими български изпълнители, водещи, журналисти и известни личности като Лара Златарева, Петя Дикова, Румен Бахов, Спас Кьосев, Ипократис, Дарин Ангелов, Орлин Павлов, Ирра, Поли Генова, Прея, Вензи, Пламен и Иво, Михаела Маринова, Наско от БТР, Симона Пейчева и Ирен Леви заедно с техните деца.

Всички гости носеха освен празнично настроение и много подаръци за домакините - Симо и Боги. Куклената актриса Слава Рачева донесе бутилка шампанско с думите „Добро утро и Честит Рожден Ден!“ вместо известното на малки и големи „Добър Вечер!“. Настроението се покачи и по време на дебата на тема За и Против твърдението, че мъжете си остават деца, където Спас Кьосев стигна до заключението, че „най-мъжкото нещо в мъжа е детето“, а Богдана безапелационно спечели празничния спор.

Симо и Боги отново демонстрираха свежо чувство за хумор и въпреки ранния час не оставиха гостите на партито и слушателите в ефира на БГ Радио да скучаят. Всички присъстващи отговаряха на въпроси, свързани с тяхното детство и споделиха интересни случки и спомени от времето, когато самите те са били на 14 години. Орлин Павлов призна пред Стартер, че когато е изкарал за първи път двойка по руски език, е искал да скача от балкона на 3-ия етаж заради строгата си баба, а пък VenZy сподели първите си любовни трепети. Бил толкова лудо влюбен в по-голямо от него момиче, че за да я впечатли й нарисувал рисунка и посветил стихотворение, но усилията му се оказали напразни.  
Като всеки рожден ден и този завърши с торта и обещанието, че забавленията в ефира на БГ Радио продължават всеки, а не само в празничен – ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !