И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

"Ритон" отслабват с хималайски плодове

отпечатай новината

02.03.2016 13:40 | Видян 1142 пъти

С хималайски плодове отслабват Катя и Здравко от „Ритон”. Звездите от популярния дует са решили да се вталят за големия си концерт през април в Зала 1 на НДК. Идеята за строгия хранителен режим дошла от Катя, която искала да бъде по-атрактивна от всякога на сцената. По нейно настояване и Здравко се включил в диетата, но преживял малко затруднения с нея.

Ежедневното меню на звездите включвало само биохрани, чудодейни плодове, сред които и хималайските Годжи бери, а също така и много вода, пише Галерия. Но докато Катя била в перфектна форма заради червените плодове, то Здравко преживял някои неудобства. Той обаче стоически успял да се справи с неприятното преживяване и да се възстанови.
Оказало се, че Годжи берито му е причинило коремни болки, но дори и този факт, заедно с честите посещения до тоалетната, не го отказали да е солидарен с Катя. Двамата са се амбицирали да свалят по шест килограма преди събитието. Освен това Ритон искат да покажат на всички, че все още са номер едно и са в състояние да се справят с всякакви предизвикателства. Двете звезди са убедени, че трябва да докажат на феновете, че все още са номер едно, особено след поредицата критики срещу тях.

Те са убедени, че в основата на хейтърската вълна е колежката им Кичка Бодурова, с която от известно време са скарани. Както е известно двете страни се сблъскаха жестоко във „ВИП Брадър” и оттогава не си говорят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !