Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Зарко: Деси Слава е ку*ва!

отпечатай новината

02.03.2016 15:43 | Видян 3973 пъти

Зарко: Деси Слава е ку*ва!

Зарко избухна брутално срещу бившата си Деси Слава. ММА боецът в последно време ужасно се дразнел на певицата и фриволното й поведение и редовно я обиждал пред приятели, споделя Всеки ден. Зарко не се свени да нарича бившата си любима „най-обикновена ку*ва“ и дори си позволи да сподели публично това свое мнение. Наскоро ММА боецът пусна грозен колаж в личния си профил във фейсбук, който осмива и открито обижда всички фолк диви.

Снимката съчетава кадри от клипове на колежки на Деси и цитати от техни песни. „Вие сте пантери... и генерали. Не носите бельо и градът работи за вас… Но всъщност всички сте… Просто курви!“, гласи надписът от колажа.

Той включва снимки на Джена, Анелия, Яница и Галена, като последната дори е изтипосана с кадри от домашното си порно, което преди години взриви онлайн пространството и я превърна в звезда. За всички обаче е ясно, че боецът действа на принципа „Казвам ти, дъще, сещай се, снахо“, и показвайки колежки на ДесиСлава, всъщност визира самата нея.

„Всички знаят, че Зарко е горделив и Деси много грубо го удари по достойнството, като тръгна с 19-годишното боксьорче Благой Найденов. Той никога няма да й го прости“, твърдят негови приятели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !