Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Икебаната на крачка от самоубийство

отпечатай новината

06.03.2016 15:58 | Видян 2453 пъти

Икебаната на крачка от самоубийство

Деян Неделчев – Икебаната е пред самоубийство. Певецът се чувствал самотен, изпокарал се с всичките си близки и бил в толкова дълбока депресия, че не намирал смисъл да продължава да живее.
Кризата на изпълнителя на „Съчки събирам“ започнала преди няколко месеца, когато се скарал с брат си Бойко. След като години наред не си говореха, двамата успяха да намерят път един към друг през 2013-а, когато Деян си дойде в България, за да участва в риалитито „Къртицата“. Наскоро обаче братята отново се сдърпали и цялата им стара вражда избухнала с нова сила. Според запознати двамата братя се скарали заради имотни делби. Именно затова преди няколко месеца Икебаната реши да се върне на Канарските острови и се зарече, че още дълго кракът му няма да стъпи в България.

Там обаче го налегнала носталгия. Заради изострените нерви успял да се изпокара и с приятелите си на Канарските острови. Разделил се и с любовника си, с когото били заедно от години, издадоха запознати пред „Всеки ден“. След тази поредна раздяла Неделчев се почувствал толкова самотен, че превърнал жилището си на Канарските острови в истински безплатен хан. В момента той посреща в дома си кого ли не, дава подслон на хора, които дори не познава, само и само да има някой, с когото да си говори и който да го отвлича от черните мисли. Въпреки това обаче, когато остава сам, депресията отново го наляга, твърдят запознати. 

„Чувствам се все по-самотен и объркан. Наистина съм на ръба и се чудя дали изобщо има смисъл човек да се бори и да отстоява нещата, в които вярва. Май няма смисъл да си даваме много зор…“, написа неотдавна във фейсбук Икебаната. После публикува линкове към сърцераздирателни балади.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !