Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Откраднат живот е сериал за гледане

отпечатай новината

09.03.2016 11:15 | Видян 3891 пъти | Гласували 4

Откраднат живот е сериал за гледане

Премиерният сериал на Нова Откраднат живот става за гледане. Без да е някакъв връх и неподражаем образец, той съдържа достатъчно интрига и препратки към ужасяващата ни действителност, за да се гледа. Типична за сериал фабула със зловещи семейни тайни, които ще се разкриват бавно и постепенно, ясни от самото начало конфликти, хубава картинка – какво повече му трябва на драгия зрител от един сериал?! А Откраднат живот му го дава. Естествено, тук-таме се намира някой актьор, който преиграва, но такъв ни материалът, както би казал премиерът

Разбира се, битката срещу най-рейтинговото предаване на бТВ Мастер шеф, което миналата година беше абсолютен шампион на медията и тази най-вероятно отново ще бъде, няма да е лека. А пиарът на тв поредицата е слаб, плюс това започна с лъжа – била първият в България докторски сериал. Ами не е. Първият беше Клиника на третия етаж през 90-те и тя още се помни, а ако има акъл БНТ, ще я повтори за н-ти път.

Вместо това, има доста интересни неща за разказване като възраждането на кариерите на стари звезди като Янина Кашева 35 години след Всичко е любов и на Мария Кавърджикова или раждането на нови като главния герой на тв сагата, който и на екрана и в живота е син на Стоян Алексиев си заслужава внимание.

Стискаме палци!

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !