12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Лео взриви мрежата със своя бебешка снимка

отпечатай новината

10.03.2016 10:24 | Видян 1986 пъти

Лео взриви мрежата със своя бебешка снимка

Леонардо ди Каприо сподели свой кадър от бебешките си години, с който взриви мрежата.

На невинната бебешка снимка от 1976 г., актьорът е щастлив с майка си Ирмелин и баща си Джордж. Макар Леонардо току-що да спечели „Оскар“ и да се очаква, че негова снимка като малък ще предизвика огромен интерес, то неговите почитатели обърнаха внимание повече на неговата майка.

В много от социалните медии основната тема бе факта, че Ирмелин не се е обезкосмила. Някои дори изразиха своето отвращение. Триша Дауд е публикувала: “Това е толкова смешно, аз съм част от едно поколение, което следва Free the nipple, но откачам, когато видя жена с косми под мишниците #feminism”.

Все пак се намерих и такива, които веднага защитиха майката на ДиКаприо и обвиниха хората за това, че отместват фокуса от звездата. Сара Maкини пише: “Когато видях това, си помислих: “Уау, това малко дете току-що е спечелило “Оскар”. Родителите му трябва да са изключително горди!”, а не “Да му се не види, майка му не се бръсне под мишниците във време, когато не са бръснали мишниците си”.

Други допълват: “Защо майка му трябва да се бръсне? Всички жени имат косми подмишниците си. Това е различно време. Нормално е”.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !