Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Есмер и Джизъса пак разделени

отпечатай новината

10.03.2016 16:30 | Видян 2452 пъти

Есмер и Джизъса пак разделени

Драмите на Есмер Омерова и Благой Георгиев нямат край. Младото семейство за пореден път се изпокара и раздели. Футболната съпруга за втори път в рамките на 2 месеца изтри всички общи снимки с мъжа си от личния си профил в социалната мрежа.

Бременната половинка на Благо Георгиев отново му е сърдита за нещо и пак го заличи от познатите си в мрежата, пише Всеки ден. Всичко обаче е със срок на годност, сърденето й също. Всеки път, когато стигне до подобно състояние, госпожата изкарва някой и друг ден в цупене, след което й минава и отново започва да публикува всички общи фотоси в профила си.

Преди броени дни тя обяви, че не й трябвала половинка, защото имала раздвоение на личността. Вероятно на това се дължат постоянно менящите се настроения, в които изпада. Плейбоят Благо също не е пускал снимки с Есмер вече повече от две седмици, което е красноречиво. Той обаче поне не се води по детинските й номера да трие старите фотоси. „Омерова вече е банална с истериите си. Ако ще го зарязва, да го зарязва, а не само да се прави на интересна. Така само става смешна, защото всички знаем, че накрая пак ще му прости", дразнят се познати на семейството.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !