С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Кучкова закъса за пари

отпечатай новината

11.03.2016 17:20 | Видян 2481 пъти

Кучкова закъса за пари

Елена Кучкова сериозно е закъсала за пари, откакто се раздели с политика Любомир Ников, по-известен като Любо Бентлито. Той я заряза преди около два месеца, след като я хвана на калъп с Ники Михайлов. Оттогава плеймейтката е постоянно на червено. Тя не само че се раздели с „Бентли“-то, което й беше подарък от гаджето, но и изгуби всичките си джобни, с които той редовно я снабдяваше.

Първоначално силиконовата красавица разчитала за издръжка на самия Михайлов, когото смятала за длъжен да й дава пари, след като е станал причина да изгуби спонсора си. Той обаче от доста време е по-зле и от нея, що се отнася до парични постъпления, защото на практика е без работа. Накрая Кучкова останала с пръст в уста и без никакви средства, пише "Всеки ден".

В отчаянието си тя била започнала да се предлага по риалитита и всякакви тв продукции с надежда да й предложат приличен хонорар. Но изпуснала влака, защото предаванията за пролетния тв сезон вече започнаха и за тях участниците отдавна са избрани. В същото време следващият сезон е чак наесен и за него подготовката все още не е започнала. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !