Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Алекс Сърчаджиева: Прощавам на баща си Йосиф!

отпечатай новината

17.03.2016 09:42 | Видян 3145 пъти

Алекс Сърчаджиева: Прощавам на баща си Йосиф!

След като години наред е твърдяла, че баща й за нея не съществува, Алекс Сърчаджиева май е на път най-после да се помири с човека, който й е дал живот, научи вестник „Всеки ден". Младата актриса сънувала майка си Пепа Николова и заради този сън била готова да прости на Йосиф Сърчаджиев, че никога не е бил неин истински татко.

По странно стечение на обстоятелствата тази година голямата актриса Пепа Николова има две кръгли годишнини. Навършват се 60 години от рождението й и 10 от нейната смърт. Както повечето дъщери, Алекс често сънувала починалата си майка. Но с наближаването на тези годишнини сънищата й зачестили, твърдят хора от театралните среди, пред които тя споделяла преживяванията си.

В едно от явяванията си нейната майка й казала, че е време да се помири с баща си. „Саше, мамо, каквото било, било е. Дай прошка - и заради мен, и заради теб. Без него нямаше да те има на този свят", казала Пепа Николова в съня на дъщеря си. Това оставило дълбока следа в съзнанието на младата актриса. Тя вече доста време работи в Сатиричния театър, където на щат е била и майка й, преди да почине. Там постановки има и баща й, с когото никога не са били в добри отношения и не си говорят от 13 години. Те обаче често се засичали и по стар навик се правели, че не се познават, като дори не се поглеждали.

Колеги на актрисата твърдят, че всяка подобна среща разстройвала и нея, и Йосиф, който вече е възрастен, болен и често се поддава на емоциите. Той неведнъж е заявявал в прав текст, че няма дъщеря на име Александра, но за всички е ясно, че това са само думи. Личало, че нито на него му е все едно, че с Алекс на практика не се познават, нито на самата нея й е лесно да преживее тези ледени отношения.

Според колеги на Алекс е въпрос на време баща и дъщеря да стопят ледовете помежду си, пък макар и само в името на момиченцето. „Те все пак са една кръв. Веднъж ако се сдобрят, и двамата ще са по-щастливи", убедени са в театъра.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !