Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Диор с нов шеф

отпечатай новината

21.03.2016 16:49 | Видян 945 пъти

Диор с нов шеф

Възхваляваният шотландски дизайнер Джонатан Сондърс прекрати работа, но само за да замести Раф Симънс в Диор няколко месеца по-късно.

Джонатан Сондърс е бил номиниран за мястото на Раф Симънс.Това бе разкрито след период на спекулации и последвано от серия оставки сред криейтив  директорите в индустрията. Сандърс обяви през декември, че затваря едноименната си къща по "лични причини".

Сондърс е една от "най-ярките"  звезди на Острова, пословичен с  усета си за Текстил и иновации. Роден в Глазгоу, завършва Printed textiles в Glasgow School of Art, преди да се премести в Лондон, където завършва с отличие. С дипломната си колекция, той веднага печели наградата Lancôme Colour и след 48 часа получава поръчка от Александър Маккуин. Отваря собствена марка през 2003, едновременно с което е и криейтив директор за Италианската модна къща Полини.

Сега той се завръща, като смята да покаже първата си колекция за Диор в Лондон вместо Париж. Това неминуемо води до противоречия, но ние очакваме с нетърпение новата му колекция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !