Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Николета очарова италиански издател

отпечатай новината

21.03.2016 17:17 | Видян 2153 пъти

Николета очарова италиански издател

Изкусителната Николета Лозанова е първата родна звезда, която позира за корицата на пилотния брой на специализираното списание за фризьорство "YOU България". Със своите визия и изразителност брюнетката впечатли екипа на италианския издател Марко Петрели и по всяка вероятност ще краси също и пролетния брой на Апенините. Това обявиха родните издатели от "Christian of Roma".

Списание "YOU" излиза общо в 25 държави, а появата му у нас съвпада със старта на 25-ия юбилеен Италиански фестивал на красотата и прическата на 1 април. Романтичната нова визия на Николета Лозанова е създадена от стилиста Венелин Кондаков и гримьорката Джулия Ангелова. Излъчваните от ослепителната телевизионна водеща женственост и загадъчност са уловени в кадрите на фотографа Костадин Кръстев-Коко, заснети в Киноцентър "Бояна".

Като лице от корицата на първия брой на "YOU България", в интервю за списанието тя разкрива интересни подробности от професионалния и личния си живот, споделя хотарена. Ето какво написа по този повод Лозанова в профила си във Фейсбук.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !