12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Рачков и Преслава в тайна афера

отпечатай новината

23.03.2016 12:16 | Видян 2391 пъти

Рачков и Преслава в тайна афера

Свалката на Димитър Рачков с Преслава в "Като две капки вода" не е обикновена измислица на сценаристите на шоуто. Актьорът действително бил хвърлил око на хубавата чалгаджийка и двамата даже имали тайна афера. Говори се, че Рачков и Преслава вече няколко пъти са се срещали извън сцената на "Капките". Все още не е известно дали са имали нещо повече от обикновени срещи и свалки, но се мълви упорито, че всичко е въпрос единствено на време.

От екипа на предаването разкриват, че зад кулисите непрекъснато й правел комплименти и се опитвал да я впечатли с плоски смешки, които бил запомнил от "Господари на ефира". В нейните очи обаче те явно изглеждат много оригинални, защото не спирала да се кикоти, разкрива Всеки ден.
Преди време той свали по същия начин все още официалната си половинка Мария Игнатова. Историята им започна със смешки в "Господари на ефира", които всички приемаха като обикновена приумция на сценаристите. Накрая екранната им свалка излезе извън студиото и двамата заживяха заедно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !