Кан вади 97-г. 7-часов филм за Наполеон

Легенда, известна на кинофилите по целия свят, основно...

На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

Гуркова се завърна със стил на Софийската модна седмица

отпечатай новината

28.03.2016 09:03 | Видян 1727 пъти

Гуркова се завърна със стил на Софийската модна седмица

Мис България на всички времена Наталия Гуркова се завърна със стил на подиума след повече от десет години отсъствие. По-красива отвсякога 38-годишната дама засенчи всички моделки като закри дефилето на младата дизайнерка Пембе Кенан. Специално за изявата си, Наталия се появи с нов имидж в ретро стил и облече финалната булчинска рокля.

На ВИП масите в залата на EFE конгресния център в хотел Маринела една беше отредена за „агитката” на Гуркова. В нея влизаше вдовицата на Васил Папазов, който  връчи на Наталия короната на красотата през 1998 г. – Ирина – сама по себе си първият Супермодел на България. На масата бе и певицата Бони, която по време на дефилето стана и не спря да фотографира приятелката си, а после коментира и показа, че буквално е изтръпнала и настръхнала от феерията на подиума. До нея пък бе Мис България Вселена 2000 Маги Вълчанова, която блестеше, а тъй рядко се появява по светски места, откакто заряза модата и се превърна в образцова майка и съпруга.


Зад кулисите Наталия не пропусна да се снима с друга носителка на титла Мис България, също във версия Визаж като Маги – победителката в конкурса през 2005 година Роси Иванова, която също се завръща след отсъствие от светския живот.

Можете да видите още снимки от събитието в нашата Галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !