Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Венета Харизанова: Даваха ми няколко месеца живот

отпечатай новината

28.03.2016 13:28 | Видян 2346 пъти

Венета Харизанова: Даваха ми няколко месеца живот

„Имах рязка загуба на тегло. Успях да заблудя жълтите медии като слагах снимки по бански на плажа. През май месец дори реших да се преместя в чужбина. Всичко започна, когато отидох на снимки за биологочен крем в Дубай със съпруга ми. Вечерях морски дарове и на сутринта се събудих в шок. Не можех да дишам. Направиха ми възможно най-скъпите изследвания. Само последните няколко в края на годината бяха ужасно скъпи”, разказа в студиото на „Комбина” по "Нова телевизия" Мисис България Венета Харизанова,която през последната година изчезна от медийното пространство.
 
От жълтата преса, която се упражняваше на неин гръб, някои научаваха за новите й пластични операции, анорексия, болести, накрая дори, че е парализирана.
 
„Във Виена ми съобщиха страшната диагноза: лимфоцитна левкемия. Даваха ми няколко месеца живот. Първият половин час беше ужасен. Гледах пет дни в тавана и се чудех защо се случва на мен. Такава левкемия се лекува с химиотерапия. Върнах се в България и започнах да си правя най-различни изследвания. После отидох отново във Виена и докторът ми каза, че е сбъркал диагнозата. Опростиха ми 3800 евро – цялата сметка от болницата”, разказа още Венета Харизанова.
 
После се среща с хомеопат в България, който успява да й помогне.
 
„Оказа се, че съм супер алергична. В Грац видях как от здрава клетка става ракова клетка за две седмици, и то от стабилизатори, които хапваме от буркани. Научих си уроците. Първото, което научих е да си променя отношението към моите близки. Баща ми не вярваше от самото начало. Майка ми имаше един страх в очите, от който изпадах в ужас. Мъжът ми също се страхуваше и не успяваше да се прикрива успешно. Промених се. Добре съм от два месеца. Това беше и причината да вляза в „Звездни стажанти”, а и там играех благотворително за онкоотделението. След всичко изживяно през тази година, разбрах, че нищо не ми е толкова важно”, добави Венета Харизанова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !