Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Диляна Попова иска да отнеме сина на Блатечки

отпечатай новината

29.03.2016 14:01 | Видян 2187 пъти

Диляна Попова иска да отнеме сина на Блатечки

Диляна Попова крои пъклен план да раздели сина си от баща му - актьора Асен Блатечки. Моделката била разочарована от родната действителност и обмисля вариант да емигрира в чужбина, където да търси щастието си. Диляна все още не била споделила плановете си с Блатечки. Тя се опасява, че той няма да разпише пълномощното, с което малки Борил може да напусне страната само с майка си. 

Макар отдавна да не живее с майката на сина си под един покрив, актьорът ги посещава често. Съседи казват, че виждат Асен през ден в дома й, но никога не нощува там. Имало и друга причина Диляна да иска да се махне от България, пише „ШОУ“. И тя е жената на Блатечки – Катерина Горанова, която заплашила Диляна и Асен, че няма да видят роля в киното, тъй като тя има възлова роля при лансирането на родни артисти. Говори се, че тези заплахи върнали Асен при жена му. 

Манекенката все по-рядко напуска дома си, за да избегне осъдителните погледи и подмятания зад гърба й. „Хората не могат да разберат любовта. Борил е плод на една наистина голяма любов, която не може да се изживее до край“, споделяла Диляна пред близки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !