Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Джанис Дикинсън има рак на гърдата

отпечатай новината

30.03.2016 11:29 | Видян 1171 пъти | Гласували 1

Джанис Дикинсън има рак на гърдата

Бившият супермодел и телевизионна звезда Джанис Дикинсън разкри, че е била диагностицирана с рак на гърдата. Тя разбрала за тежката болест по време на рутинен медицински преглед в началото на март. Нейният лекар открил малка бучка в гърдата, а впоследствие биопсията дала положителен тест за рак в ранен стадий.

“Трудно ми е да го кажа, но бях диагностицирана с рак на гърдата”, заяви Дикинсън пред Daily Mail. “Все още е доста шокиращо. Много съм изплашена. Много съм изплашена и това просто ме повали. Но няма да позволя на страха да ме победи. Ще премина през това и ще се оправя“, категорична е Джанис.

Джанис, известна като първия супермодел в света, заяви, че сякаш е попаднала в лош сън, след като е чула диагнозата си.

Поради вида на рака на гърдата, който има Дикинсън – дуктален карцином на място (неинвазивен вид на рак, включващ клетки в млечните канали на гърдата), тя ще се подложи на лъчева терапия. Засега обаче, тя е категорична, че няма да се подложи на мастектомия.

“Джанис ще се бори с болестта и няма да допусне диагнозата да я срине. Тя иска да окуражи всички жени редовно да се преглеждат. Тази нейна практика доведе до откриването на рак”, посочва адвокатката на Дикинсън – Лиса Блум.

“Не ме съжалявайте, няма място за съжаление. Аз съм Джанис Дикинсън и ще бъда наоколо още много дълго време. Няма да се отървете така лесно от мен”, каза бившият супермодел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !