Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Антония Петрова бременна?

отпечатай новината

31.03.2016 09:59 | Видян 3307 пъти

Антония Петрова бременна?

Антония Петрова Бередин очаква първото си бебе, шушукат усилено в светските среди, пише  ретро. България 2009 и Мисис Русия 2012 била на върха на щастието си, но криела щастливата вест и искала да изчака поне няколко месеца, за да не привлече лошия късмет.

"Тя сподели само с най-близките си. Страх я е някой да не й направи магия. Напоследък в профилите си в мрежата тя качваше снимки, на които изглежда променена - сияеща от щастие, типично за бъдеща майка. Хапва мекички и какви ли не други глезотии, а се знае, че преди спазваше строг хранителен режим ", шушукат близки.

От години се говореше, че Мис Крокодил се мисли за бебе, но не иска да разваля фигурата си, за която така стриктно се грижи. Съпругът й настоявал да имат наследник, на когото да остави милионите си. Явно най-накрая Антония е склонила и след многобройните й изяви в телевизионни предавания тя е решила, че това е начинът да го задържи до себе си.

"Без съмнение това е крачка, която тя трябва да направи, за да е успешен бракът й. Антония добре е премислила как и кога да забременее, за да може Александър да е доволен и тя да продължи да се радва на неговото огромно богатство, внимание и грижи", разказват приятели на семейството.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !