Васко Василев и солисти на Ковънт...

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев, заедно със...

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Амал върна времето с плетена рокля

отпечатай новината

01.04.2016 14:57 | Видян 2322 пъти

Амал върна времето с плетена рокля

Амал Клуни върна времето назад като се появи в червена плетена рокля и черно-бели ботуши на цветя, пише Daily Mail. В тон с тях бе и бялата й чанта.

Половинката на Джордж Клуни винаги е успявала да привлече вниманието с ефирната си външност и избора на облекло. Дори на червения килим често поставяше в малкия си джоб и големите кинозвезди.
Този път тя бе забелязана да се разхожда из нюйоркския квартал Сохо. Красивата ливанка, която е и топ адвокат, защитаващ човешките права, носеше дългата си коса, оформена на меки вълни и свободно падащи върху раменете ѝ.

Този път Амал, която не се отделя от Джордж дори при срещата с Ангела Меркел, се оказа сама. Двойката бе посетила Берлин за премиерата на комедията на Братя Коен „Аве, Цезаре!“, където Клуни изпълнява една от главните роли. Амал успя да привлече прожекторите на своя страна като се появи в черен ретро тоалет на Ив Сен Лоран. Роклята й бе на пайети, а Джордж бе спретнат в класически черен фрак. Клуни съвсем скоро изуми феновете си като разказа пред Би Би Си, че възнамерява да се отдаде на първата си любов – режисурата, и подобно на други свои колеги актьори да пробва таланта си зад камера.
„С напредване на възрастта стигам до времето, когато няма как да стоя пред екрана. Нали знаете, не може да съм там през целия си живот“, каза той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !