Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Синът на Мадона публично я унижи

отпечатай новината

04.04.2016 12:39 | Видян 2184 пъти

Синът на Мадона публично я унижи

Мадона и бившият й съпруг Гай Ричи водят толкова ожесточена битка за попечителството над сина им Роко, че се наложи съдията по делото им да ги помоли да се поуспокоят и да се разберат цивилизовано. Изглежда обаче подобно нещо няма как да се случи, тъй като певицата няма намерение да се дава лесно и да удовлетворява желанията на тийнейджъра, който ясно показа, че иска да живее с татко си.

Вместо Мадона да се сближава със сина си, тя видимо все повече го отблъсква от себе си. До такава степен, че 15-годишното момче я определи като "кучка" и по този начин публично я унижи.

След като за известно време беше изтрил профила си в Instagram, Роко се завърна в соцаалната мрежа с нов, в който се е подписал като "Роко Ричи - син на кучка". Как Мадона го е приела, засега не е ясно. Факт е обаче, че на един свой концерт тя го нарече по този начин, което видимо му е оказало някакво влияние.

Певицата ще има възможност да поговори със сина си тази седмица, след като стана ясно, че ще замине за Лондон, за да се види с него. Близки до Мадона споделиха, че тя е изключително притеснена за него. Все още не е сигурно дали Роко ще пожелае да се види лице в лице с майка си, споделя ELLE.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !