Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Звездите ни прецакват през април и май

отпечатай новината

05.04.2016 10:05 | Видян 2980 пъти

Звездите ни прецакват през април и май

Едва се отървахме от затъмненията през март, и април ни изненада с два продължителни ретроградни периода - на Марс и на Меркурий. На всичко отгоре те ще се засекат в края на месеца и ще направят живота ни истински ад - ще прецакат всичките ни бизнес начинания и ще влошат общуването ни с околните, предупреждават астролозите. Те съветват всичко важно да се отложи за след 22 май.

Отбележете си още сега в календара, че Марс - планетата на бизнеса, личната инициатива, волята, амбицията и конкуренцията, започва своя ретрограден период от 17 април, препоръчват астролозите. По думите им този период ще продължи до 30 юни и не е подходящ за започване на нов бизнес, нови инициативи, нова работа или нова интимна връзка. Ако сте решили да правите важна стъпка в живота си, направете я преди ретроградната фаза на тази планета, иначе бързо ще се откажете.

Ситуацията ще се усложни още повече, когато и Меркурий - планетата, отговаряща за комуникациите, пътуванията и търговията, тръгне на обратен ход от 28 април. Той ще измъчва хората допълнително до 22 май. Непременно отбележете този период в календара си и запомнете, че той е изключително неблагоприятен за каквото и да било. Не бързайте да се ядосвате, просто си направете навреме дългосрочни планове, съветват астролозите.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Иде година на сътресения

Няма коментари към тази новина !