Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Шарапова побърквала Гришо от чанч

отпечатай новината

06.04.2016 09:57 | Видян 2221 пъти

 Шарапова побърквала Гришо от чанч

Григор Димитров е имал доста потискащи мигове, докато е бил гадже на рускинята Мария Шарапова. Наш Гришо е бил принуден да млъква на секундата, когато Маша се появи, и да припка по нея като послушно кученце. Разкритието направи бивш треньор на тенисист от топ 10, пожелал анонимност. Григор и Шарапова бяха заедно почти три години, но се разделиха през миналото лято.

Отдавна се говори, че рускинята е чепат характер и не е лесно да общуваш с нея, а откакто я хванаха в употреба на допинг, мнозина недоброжелатели направо я сринаха със земята. Освен въпросният треньор, разкрил как рускинята побърквала от чанч Григор и треньорите си, срещу нея се надигна и колежката й Доминика Цибулкова.
„Шарапова е високомерна, самодоволна и студена. Държеше се крайно неприятно и дори не поздравяваше в съблекалнята. Изобщо не ми липсва по турнирите", изригна словачката.

Треньорът, който я оплю, също употреби думата „студена". Според него Мария се е държала с бившето си гадже Григор като със свой лакей. По този начин третирала треньори, асистенти и останалите хора от екипа си. „Когато Маша влезеше в съблекалнята, останалите спираха разговора на средата на изречението. Това важеше и за Григор Димитров, който тогава й беше приятел. Докато нея я няма, българинът и останалите можеха да си бъбрят, но когато тя се появи, те само я поглеждаха и вече знаеха, че трябва да млъкнат. Това се е превърнало във виц за всички в професионалния тенис", заявил треньорът пред „Ню Йорк Поуст".

Фенове в интернет коментираха, че не е чудно, че след Григор досега не е могла да си намери гадже. Вече девет месеца рускинята е сама и даже се говори, че не е правила секс след раздялата с нашия.

Не стига несполуките в личния живот, но на главата й се струпа и драмата с допинга. Шарапова беше уличена в употреба на забраненото вещество мелдоний и е със спрени права. Рускинята все още чака да разбере какво ще бъде наказанието й. Откакто грандиозният й гаф излезе наяве, мнозина спонсори се отказаха от сътрудничество с нея, появиха се и много хора, които я оплюха.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !