Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Бащата на Бирмата гони чалгата от Кошарите

отпечатай новината

06.04.2016 10:54 | Видян 2034 пъти

Бащата на Бирмата гони чалгата от Кошарите

Преди няколко седмици гръмна новината, че Жоро Станоев - Малката Бирма, е взел емблематичното заведение на Коко Динев "Кошарите", съобщава столичен вестник, позовавайки се на сигурни източници. Според тях новият собственик на ресторанта е всъщност баща му Евлоги Станоев, известен като Голямата Бирма.Бизнесменът дълго време мечтаел да си отвори заведение и вече е на път да постигне тази цел. Станоев е взел "Кошарите" от Коко Динев, с когото са много добри приятели от дълги години. Мъжът на Емилия се радвал, че дава заведението на свой близък, тъй като му имал доверие и знаел, че ще развие добре бизнеса.

Противно на информациите, че Малката Бирма ще стопанисва новия ресторант, който се очаква да бъде един от най-посещаваните в София, Жоро Станоев няма да има никакво участие там. Бившият любим на Преслава също изявявал огромно желание да стане ресторантьор, но татко му попарил мераците му.

Евлоги Станоев предвижда коренно да промени "Кошарите" и от емблематично за чалгата заведение да го направи изискан ресторант в сръбски стил, който да предлага типичната за съседите ни кухня. Мениджмънтът на ресторанта е поверен на добрия приятел на Голямата Бирма - сърбина Горан, който ще изпрати свой екип в новото заведение. Човекът има немалък опит в ресторантьорския бизнес, тъй като притежава уникално заведение на Власинското езеро.

Евлоги Станоев дори планира да кръсти ресторанта си точно като този на сръбския си другар - BEST. Типично в духа на съседите ни всеки петък и събота в ресторанта ще свири сръбски оркестър. Това обаче далеч не означава, че там ще се вихрят луди купони до зори.

За разлика от сина си Евлоги Станоев ненавиждал пошлата чалга и танците по маси, съпроводени с купища сарфетки. Под сурдинка се говори, че той не разбира начина на живот на наследника си, но не искал да му се меси и да го контролира. Заради това категорично решил в ресторанта да не звучи нито минута чалга, а само любими сръбски песни за настроение.

Въпреки че не е почитател на лекия жанр, близки до семейство Станоеви разкриват, че той харесвал Преслава за снаха и нямал нищо против професията й. Малката Бирма все още не бил запознал татко си с новата си любима - Алисия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !