Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Тайнствен мъж сваля сгодената Светлана

отпечатай новината

06.04.2016 11:25 | Видян 1165 пъти

Тайнствен мъж сваля сгодената Светлана

Тайнствен мъж не се посвени да сваля изкусителната плеймейтка, въпреки че от известно време е сгодена, видя "България Днес". Свалката се разигра пред популярно соларно студио на столичния бул. "България", където Светлана се бе отдала на отмора и релакс. Още с пристигането си моделката бе атакувана от мускулест мъжага, който изложи на показ тялото си с прилепнал бял потник.

Василева не поддаде на флирта и бързо се отърва от сваляча си. В момента мислите й са съсредоточени върху предстоящата й сватба с тайнствения й годеник, който упорито продължава да крие от светлините на прожекторите.

По време на случката пред соларното студио силно впечатление направи фактът, че плеймейтката се появи в отчайващ вид и шокира любителите на шоколадовия тен.
Блондинката пристигна с такси с размъкнат и изхабен розов анцуг, с който една себеуважаваща се плеймейтка не би излязла дори да изхвърли боклука до контейнера за смет. Светлана, която изтрая само пет дни в сръбското риалити "Парови" заради капризите си, вместо да демонстрира стандарта, за който претендира, се появи рошава и силно неглиже.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !