Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Шеф Манчев в спасителна мисия за живота на едно семейство

отпечатай новината

06.04.2016 15:05 | Видян 1456 пъти

Шеф Манчев в спасителна мисия за живота на едно семейство

Този четвъртък, в новия епизод на „Кошмари в кухнята”, шеф Манчев ще се озове на спасителна мисия в Пирдоп, развълнуван от емоционално писмо, изпратено не от собственици на заведение, а от техните приятели.

Кулинарният реаниматор ще разбере, че от усилията му да вдигне на крака ресторант „Емона“, зависи живота на собствениците му – Евгени и Евгения. Преди година и половина Евгени получава тежък мозъчен инсулт, а Евгения поема всичко – и ресторанта „Емона“, и борбата за възстановяването на Евгени. Междувременно заведението е в пълна кома - работи 4 дни в седмицата, а клиенти почти няма. Историята става още по-драматична, тъй като банката всеки момент може да им отнеме дома и ресторанта, заради необслужен кредит.

„Емона“ се намира встрани от центъра на Пирдоп, подбалканско градче с около 7 000 население. Разположен е в двора на семейната къща. От уютно и работещо заведение с 15 души персонал и липса на свободни маси, постепенно се превръща в занемарен ресторант със самоук готвач - Евгения и 1 сервитьорка, която помага, когато не е на другата си работа.

Сърцето на ресторанта - кухнята е в прединфарктно състояние – без аспирация, без топла вода, с остарели уреди. Острата миризма блъсва Манчев още от вратата и почти преминава през обектива на камерите, а съдържанието на менюто може да създаде работа на 15 професионални готвача.

Какво лечение ще предприеме Манчев, кого ще извика на помощ и има ли все още шанс за Евгени и Евгения да изправят на крака „Емона“ - гледайте този четвъртък, 7 април, в новия епизод  на „Кошмари в кухнята” от 21.00 ч. по Нова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !