Само албанците са по-ниски от нас в...

Само албанците са по-ниски от нас в Европа: Фотофакт

Нели Рангелова е Певец на годината 2024

Нели Рангелова е тазгодишната носителка на наградата...

Ева Лонгория с безплатна булчинска рокля

отпечатай новината

07.04.2016 12:11 | Видян 1781 пъти

Ева Лонгория с безплатна булчинска рокля

Ева Лонгория е в трескава подготовка за предстоящата си сватба с милионера Хосе Антонио Бастон. Актрисата обаче има една грижа по-малко, тъй като булчинската ѝ рокля ще бъде щедро предоставена от нейната най-добра приятелка Виктория Бекъм. А още по-добрата новина е, че тя няма да плати и цент за нея.

Двете дами вече трескаво уговарят дизайна на дрехата като бившата спайска се съобразявала изцяло с изискванията на своята дружка. Г-жа Бекъм вече потривала доволно ръце, тъй като чрез сватбата на Ева, щяла да си направи голяма реклама.

„Снимките на Ева ще обиколят целия свят, което е невероятна реклама за Пош. Тя се надява да спечели вниманието на хората към своята булчинска линия по този начин. Разбира се, Виктория няма да иска пари на Лонгория за дрехата. Двете са приятелки, а и не е като тя да страда от липса на средства“, разкри източник пред сп. People.

Все още не е ясно кой дизайнер е избрал за костюма си Бастон, но Ева е убедена, че бъдещият ѝ съпруг ще блесне в нещо изискано. Неотдавна тя разкри, че любимият ѝ е много стилен мъж и се гласи дори повече от нея. „Наричаме го „г-н Конте“, защото винаги има под ръка костюм и кърпичка. Той е много стилен и обича модата повече от мен“, поясни латината.


tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !