Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Джена и Малкия Канар обзавеждат дом за милион

отпечатай новината

11.04.2016 14:41 | Видян 3486 пъти

Джена и Малкия Канар обзавеждат дом за милион

Малкия Канар Атанас Стоев и сладкопойната му чучулига Джена свиват общо семейно гнездо, нащракаха ги папараците на Николета Лозанова. Кадрите как младата двойка пазарува обзавеждане и мебели за новия си дом бяха показани снощи в ефира на Би Ти Ви.

Макар певицата да не е бременна, отношенията й с барабаниста се развиват изключително бързо и само 2 месеца след като се събраха, двамата решиха да осветлят отношенията си. Влюбените стягат сватба и в родното село на младоженеца – Катуница, като очевидно първата брачна нощ ще е в чисто новия дом на бъдещото семейство.

В края на февруари Атанас и Джена са купили апартамент в София, намиращ се в близост до бул. „България“. Двойката се е сдобила с имота срещу 140 000 евро, като половината от сумата е броена кеш, а за останала музикантите са разчитали на банков кредит, който ще погасяват с тлъсти вноски през идните 6 години, пише  „Всеки ден“.
Апартаментът е предаден на влюбените на шпакловка и замазка, заради което от няколко седмици насам те са се отдали на ударно обзавеждане от пердета до кухненска посуда, всякакъв вид бяла и черна техника, спалня, хол и баня. Двойката е превърнала в минисклад и строителната площадка една от стаите в дома им с надеждата, че в най-скоро време тя ще стане детска.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !