Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Виктория и Дейвид в трогателен момент

отпечатай новината

11.04.2016 15:23 | Видян 1924 пъти

Виктория и Дейвид в трогателен момент

Много за любовта можем да научим от клана Бекъм. Ето че 16-годишният Бруклин сподели един от най-красивите моменти за своите родители – майка му Виктория и баща му Дейвид, като засне как те вървят, държейки се за ръка.

Младежът пусна трогателния фотос в Instagram, придружен със сърце. Най-голямото дете на звездната двойка успя да улови романтичния миг, докато заедно със своите родители е пазарувал из Лас Вегас, пише Daily Mail.
Той гордо публикува снимката в социалните мрежи, напук на слуховете, че семейство Бекъм се разделят. Двамата имат 16-годишен брак и въпреки това между тях има такива силни моменти на споделени чувства.

Дейвид и Виктория се срещнаха през 90-те години на миналия век. Женят се през 1999 г. Имат трима сина, най-големият от които е Бруклин. Ромео е на 13 години, а Круз е на 11. Имат и дъщеричка – Харпър, на 4 години. И двамата се радват на завидни кариери. Дейвид освен футболист, успя да блесне и на модния подиум. Там се подвизава и бившата певица от Spice Girls, която се превърна в международен дизайнер. Виктория стана част от момичешката банда през 1993 г., а групата продаде 55 милиона записи из целия свят.

снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !