Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Елен Колева и Калин Терзийски пак заедно

отпечатай новината

12.04.2016 13:17 | Видян 2500 пъти

Елен Колева и Калин Терзийски пак заедно

Любовната афера между Елен Колева и Калин Терзийски, скандализирала наскоро светските и арт среди, изобщо не е приключила, както се твърдеше, научи в. „Всеки ден". И макар че писателят психиатър се върна в Банкя при старата си приятелка Ивана Генова, изтри от профила си във фейсбук признанията в любов към Елен и дори публично я обиди, се оказа, че поетът и актрисата продължават да се виждат тайно. Според запознати синеоката палавница и поетът бохем имали нужда не толкова от сексуално, колкото от интелектуално общуване.

Очевидно обаче Колева и нейният духовен гуру продължават да поддържат отношения. За това говори и фактът, че и двамата публично обявиха, че ще бъдат заедно в Пловдив в четвъртък на премиерата на книгата на Елен Колева „Мактуб". „Аз и Калин Терзийски ще ви въведем в света на „Мактуб", където съдбите се преплитат", написа бившата метреса на бизнесмена Александър Найденов, известен като Сашо Майонезата.

Приятели на писателя подозират, че пресметливата Елен Колева е постъпила доста хитро и е успяла да прелъсти 15 години по-възрастния поет, за да го използва да й даде рамо за първата й стихосбирка. „Цялата тази скандална любовна история е добре премислен рекламен трик", смятат близки до Калин Терзийски. „Той наистина хлътна по Елен, но бе вкаран в хитър капан - тя натрупа точки покрай него. Не стига че заради актрисата пак се пропи, но ходи с нея и й рекламира бездарните стихове", коментират те.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !