Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Сълзи и емоции тресат "Звездните стажанти"

отпечатай новината

12.04.2016 15:42 | Видян 1290 пъти

Сълзи и емоции тресат

Предстоят двата най-емоционални епизода от „Звездни стажанти”. Двата отбора получават новата си задача от една от най-големите магазини за хранителни стоки, а тя е да събират дълготрайни продукти за хора в нужда. Резултатът, който ще постигнат отборите е наистина впечатляващ – 16 689 продукта ще отидат при повече от 5000 семейства, за да прекарат с тях едни по-спокойни Великденски празници. Много сълзи от вълнение, силни емоции и пълно отдаване на задачата ще видим в епизодите във вторник и сряда от 21 часа по Нова. След последната седмица, двата отбора претърпяха разместване в редиците си и Петя Буюклиева стана част от мъжкия отбор.

За разлика от „Ангелите на Шарлопов”, „Отборът” ще приеме с отворени обятия своя нов член и „жената на всички времена” ще се почувства наистина като такава. Мъжете ще се отнесат много джентълменски към Петя, а 100 Кила дори ще сподели, че му е много симпатична и има същата прическа като приятелката му.

Малко по-късно, когато отборите са на позиции в магазините и кампанията стартира, ще се появи и самата приятелка на Килата, а читателите на БЛИЦ имат възможността да я видят първо тук.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !