Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Анелия заби милионерския син Митко Динев

отпечатай новината

13.04.2016 14:45 | Видян 6243 пъти

Анелия заби милионерския син Митко Динев

Фолк певицата Анелия се е залюбила с милионерския наследник Митко Динев, бивша половинка на колежката й Емануела и баща на нейното второ дете.

Новата светска двойка разбуни чалга средите заради сложните взаимоотношения, които младокът претърпя със скандалната Емануела в рамките само на година. За афера между Анелия и Димитър Динев се зашушука преди броени дни по време на участие на певицата в новооткрит столичен чалга клуб. В едно от ВИП сепаретата на заведението в компанията на свои близки приятели се бе разположил бейски именно таткото на едногодишното дете на Емануела, когото тя в продължение на месеци оплюваше, че е абдикирал от бащински грижи, за да търчи по кръчми и леки жени. Очевидно милионерският наследник не си губи времето и, докато бившата му крои поредната сплетня, той пуска мрежи за нов улов на жени.

Бдителните гости в клуба не пропуснаха очевидния подчертан интерес, с който Анелия кръжеше около Митко Динев. Освен че милионерът на няколко пъти й тикна в ръката столевки, кулминацията в отношенията между фен и певица бе, когато бившия на Емануела купи 3 рози от цветарката в клуба и ги даде на изпълнителката.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !