Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Никос Вертис си почива най-добре зад волана

отпечатай новината

13.04.2016 16:30 | Видян 1757 пъти

Никос Вертис си почива най-добре зад волана

Красивите жени и скъпите коли естествено вървят със световната слава. Най-желаният гръцки ерген и един от най-популярните изпълнители от южната ни съседка – Никос Вертис – не е изключение от правилото. И въпреки че пази любовния си живот в дълбока тайна в последните години, той не крие любовта си към мощните возила.

Никос Вертис е луд по колите и си признава, че високите скорости са най-големият му порок. Страстта му се разпалва в тийнейджърска възраст, а когато взима първия си по-голям хонорар още при старта на музикалната си кариера, първата му покупка е автомобил.

„Понякога след концерт се качвам на колата си и просто карам по любимите си пътища в Гърция до 5 сутринта“ - споделя музикантът, който е убеден, че шофирането сваля емоционалното напрежение след участие и му помага да подреди плановете си за следващия ден.

Изглежда гръцката звезда е намерила още един начин за постигане на тонус. Тази пролет находчиви папараци успяха да го заснемат докато кара велосипед в парка.

На 16 юни привлекателният гръцки изпълнител обещава да направи фурор в зала Арена Армеец в София. Той идва с голям оркестър и грандиозно светлинно шоу, с които ще представи музикалния стил „лаика“ - микс между традиционната гръцка музика и поп-денс звученето.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !