Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Николета злобее срещу новата на Валери

отпечатай новината

14.04.2016 10:25 | Видян 6786 пъти

Николета злобее срещу новата на Валери

Новината за новата връзка, с която се похвали Валери Божинов, буквално подлудила Николета. Изказванията на футболиста по повод достойнствата на настоящата му половинка засегнали дълбоко егото на бившата му благоверна и тя си поставила за цел старателно да я проучи.

"Новата му може само да ми издуха... косата", подиграла се моделката, когато разбрала, че 39-годишната сръбкиня Биляна Дол е обикновена фризьорка.
"Въобще не може да се сравнява с мен. Валери жена на моето ниво повече никога няма да докосне! Нека само си мечтае и да си спомня какво е да имаш кралица в леглото си! Смешник! И двамата могат да ми подухнат... за попътен вятър", не спирала да бълва Лозанова по адрес на новата двойка.

Запознати твърдят, че Ни Ло много се е обидила от факта, че бившият й я е нарекъл "грешка, от която се е поучил" и че ако можел, щял да върне времето назад. Родната красавица е обявила война на бившия си и се е зарекла да го ошушка до последната стотинка. За капак преди ден гръмна и пореден чутовен секс скандал, свързан с футболиста.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !