Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Венета изгони Тишо

отпечатай новината

14.04.2016 14:20 | Видян 2768 пъти

Венета изгони Тишо

Венета Райкова слага край на брака си с Тишо. Тв водещата и настояща писателка в последно време далеч не се радва на стабилен брак. От няколко месеца двойката е в криза, а опитите им да се помирят удрят на камък. Служители в ресторанта на Тишо разкриват, че той често осъмва в заведението, очевидно натирен от семейното ложе. За кризата в брака на светската двойка се заговори още миналото лято, но блондинката успяваше умело да тушира слуховете с влюбени снимки и демонстрации на щастлив семеен живот. Малко преди празниците за Нова година обаче, Венета не можеше да скрие, че е безсилна пред мълвата, защото съпругът й се показваше навсякъде с младата си любовница.

Последните слухове гласят, че тя често е гостувала за безплатни обеди и вечери в индийския му ресторант. Наглостта на прелюбодейците обаче минала всички граници, когато Тишо й подарил един от любимите парфюми на Райкова, пише Всеки ден. За срив в брака си Венета проговори открито и при Гала, когато дамата от Попово представи дебютния си роман „Триумфът на кучките“. Журналистката писател сподели, че досущ като героините в книгата си и тя все още мечтае за силно влюбване и съжалява, че се е еманципирала — сега била самостоятелна и всичко вършела сама, с крехките си сили на дама. От няколко седмици напрежението помежду им е толкова ескалирало, че не могат да се гледат. Те прекараха разделени Свети Валентин, а на премиерата на книгата й, Георгиев отново липсваше.

Властната Венета успяла да натири Тишо и от дома им. Той през вечер затварял заведението отвътре и последен оставал там, оправдавайки се с ангажименти по ресторанта и с това, че жена му усърдно пише втора книга.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !