Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Калин Врачански заби студентка

отпечатай новината

15.04.2016 11:46 | Видян 1469 пъти

Калин Врачански заби студентка

Калин Врачански се фука с ново гадже пред колегите си. Актьорът е забил 24-годишна красива студентска. Атрактивният актьор се запознал с момичето в софийски бар, където попаднали в обща компания. Синеокият красавец от пръв поглед си харесал младата дама и веднага поискал телефонния й номер. Още на следващия ден я поканил на среща, а след това започнали да се виждат.

34-годишният разбивач на женски сърца не може да се похвали със сериозна връзка след края на любовта си със своята колежка Силвия Петкова и не е афиширал любов с друга жена. Сега обаче блондинът отново бил влюбен, носел се из облаците и този път връзката му може и да се окаже сериозна, смятат запознати с новата авантюра на Врачански, разкрива Всеки ден. Актьорът и приятелката му вече свободно афишират връзката си, като се разхождат хванати за ръка и заедно кръстосват заведения, барове и молове. Секс символът на киното и театъра не се притеснявал от 10-годишната възрастова разлика между себе си и своята избраница.

"Не е прекалено малка. Важното е, че сме на една вълна, няма големи различия във възгледите ни за живота, връзките и любовта", коментирал с порцелановата си усмивка Камен от "Стъклен дом". Момичето нямало нищо против фобията му от брака, защото смятало, че когато двама души се обичат, подписът е без значение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !