Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Вергов и Карамазов се дупят пред президентството

отпечатай новината

15.04.2016 14:46 | Видян 1923 пъти

Вергов и Карамазов се дупят пред президентството

В твърде деликатна ситуация бяха изловени актьорите Юлиан Вергов и Владо Карамазов от папараците на Николета Лозанова. Надупени пред президентството, те си правеха снимки един друг с айпадите си и се забавляваха досущ като някакви дечурлига. От забавата им липсваше само третата „мечка“ от популярното трио – Захари Бахаров, който вероятно бе зает със снимките на новия сезон на „Под прикритие“. Както е известно, Захари, Юлиан и Владо станаха популярни като Трите мечки по името на общата си продуцентска къща. Компанията продуцира няколко театрални спектакъла, които пълнят залите в цялата страна.

В началото на седмицата Владо и Юлиан решиха да направят рекламни снимки за новата си постановка. Те избраха за терен на акцията си центъра на София, площада пред сградата на президентството на бул. „Дондуков“. Владо Карамазов бе вързал със сизал черна гуменка и парче месо и ги вдигаше във въздуха, докато Вергов щракаше кадър след кадър. 36-годишният Владо толкова бе увлечен в забавата, че докато клечеше насред жълтите павета, не забеляза как гащите му изскочиха от плитките панталони и за радост на случайните минувачки Карамазов показа семпло светло бежово долнище, пише Всеки ден. След като се нащракаха един друг, докато се заливаха от смях, двамата приятели седнаха да изпушат по цигара под едно от дърветата.

Деликатното в случая са слуховете за особената сексуална ориентация на Владо Карамазов, който за 15 години така и не бе засичан с жена до себе си. Покрай репутацията му пострада и мъжественият имидж на Юлиан Вергов. Любопитните кадри с развлечението на двамата актьори ще бъдат излъчени в предаването „Папараци“ по Би Ти Ви в неделя след 22,30 часа.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !