Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Почина актрисата Дорис Робъртс

отпечатай новината

19.04.2016 13:49 | Видян 1383 пъти

Почина актрисата Дорис Робъртс

На 90-годишна възраст в Лос Анджелис почина американската актриса Дорис Робъртс, изпълняваща ролята на майката на Реймънд от ситкома "Всички обичат Реймънд".

Дорис Робъртс е спечелила четири награди "Еми" за най-добра актриса във второстепенна роля за образа на Мари Барон - майка на Реймънд, чиято роля се изпълнява от актьора Рей Романо. "Дорис Робъртс имаше енергията и духа, които ме възхищаваха", пише Рей Романо в кратко комюнике. "Тя никога не се спираше. Дали ще е за работа или за многобройни благотворителни инициативи или просто да бъде ментор на някой млад актьор, тя правеше всичко с огромна любов към живота и хората". "Наистина, отиде си цяла епоха", пише Патриша Хийтън, която в сериала играеше снахата на Дорис Робъртс.

"Моята великолепна свекърва и враг в сериала, беше завършен професионалист и аз съм научила много от нея. Тя беше забавна и обичаше живота, който живееше на максимум", казва още актрисата. Дорис Робъртс се е снимала в още 34 филма. Тя има и участия в други сериали като "Анатомията на Грей", "Отчаяни съпруги", "От местопрестъплението: Ню Йорк".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !