Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Денис Ризов заби русо гадже

отпечатай новината

20.04.2016 10:19 | Видян 2279 пъти

Денис Ризов заби русо гадже

С ново, русо гадже се похвали музикантът Денис Ризов. Рокаджията представи официално изгората си на парти по случай рождения ден на Нели от "Търси се". Денис пристигна с доста по-млада от него блондинка. През цялата вечер двамата бяха неразделни, а Ризов я представи като своя половинка.Денис дълго време бе сам след драматична раздяла с бившата си половинка. Той бе много влюбен в гримьорката Алекс и дори й подари годежен пръстен. Именно заради нея Денис бе решен да се разведе официално с Наталия Симеонова. Двамата не живеят заедно от години, но така и не са подавали молба за законна раздяла, пише "България Днес". "Преди 2 месеца й подарих годежен пръстен с диамант. Тя го взе, но явно стомната е била вече счупена. Върна ми го, след като приключихме", сподели в края на 2015 година Денис.

След разлъката той замина в САЩ, за да се разсее от любовната си мъка, а за раздялата си с блондинката Ризов обясни: "Прибра се една сутрин в 8 часа, била на чалга клуб. Мисля, че това не е правилно - не бива да ходи на чалга. От по-старата генерация мъже съм и смятам, че трябва да излизаме заедно. Още по-тъпо е аз да съм се прибрал в 20 часа, а тя в 8 сутринта. Александра е на 28. С нея си имахме огромни проблеми през цялото време, но сме се опитвали да ги преодолеем. Морални проблеми и различия, така да го наречем", изповяда Денис.

Въпреки разочарованието музикантът не се е отказал да търси нова любов. Досега той криеше момичето до себе си, но изглежда, връзката им вече е доста сериозна. От фотосите се вижда, че Ризов е запазил афинитета си към блондинките. Новата му изгора доста прилича визуално на Александра.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !