Графа се завръща като треньор в...

Една от най-влиятелните фигури в шоубизнеса в България –...

Дарин Ангелов заби секси гимнастичка

Панелистът на Гала Дарин Ангелов заби гимнастичката...

Джена на глад и любов до сватбата

отпечатай новината

20.04.2016 13:02 | Видян 2296 пъти

Джена на глад и любов до сватбата

Влюбените гълъбчета Джена и Наско са в трескава подготовка за сватбата си, която ще бъде съвсем скоро. Докато Стоев няма какво толкова да се гласи, певицата си е навила на пръста, че трябва да е в топ форма за бляскавото събитие. Все пак най-накрая й се отвори парашутът да мине под венчилото, няма да се излага!

Джена явно е хвърлила около на сватбена рокля, за която трябва перфектна фигура, и сега се е нахъсала да я постигне. За целта се е подложила на зверска диета, която включва глад и любов. Певицата не слага почти нищо в уста, но стиска зъби, защото резултатите са видими. Тя наистина е успяла да стопи няколкото килограма отгоре, които все грижливо си отглеждаше.

Докато бе с Джино, Джена блестеше с формите си, но след това се запусна. Откакто е влюбена и сгодена обаче, тя се е мотивирала да си върне предишната форма, за да бъде достойна за мястото до Малкия Канар. Той пък се хвалел наляво и надясно със стойната си бъдеща съпруга, но не искал и дума да става да се подлага на подобни лишения като нея, пише "България днес".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !