Филмът Зелена граница на Агнешка...

Филмът на Агнешка Холанд - Зелена граница, със...

Ергенът отпрати три дами от имението

Певицата Киара Маджарова, графичният дизайнер Мария...

“България търси талант” срещна Жаклин с Лара Фабиан

отпечатай новината

21.04.2016 16:10 | Видян 3209 пъти

“България търси талант” срещна Жаклин с Лара Фабиан

Жаклин Таракчи – певицата, която впечатли жури и публика в “България търси талант” с изключително изпълнение на Лара Фабиан, получи най-желания подарък – лична среща със своя идол. Мечтаното запознанство се случи веднага след края на концерта на Лара Фабиан във втория по големина румънски град, където световноизвестната певица гостува за първи път. Жаки, придружена от своята сестра, получи VIP достъп и гледа концерта на любимката си от първите редове, пеейки с цяло гърло и танцувайки на воля.
 
Веднага след края на концерта Лара Фабиан прие екип на “България търси талант” и младата певица Жаклин в бекстейджа. Разговорът между двете бе наблюдават от стотици фенове през стъклена витрина, а срещата им премина при изключителни мерки за сигурност.
“Удивена съм как толкова малко момиче като теб, може да пее по този начин”, възкликнала Лара, след като видяла изпълнението на Жаклин на запис. Самата Фабиан признала, че за овладяването на подобна перфектна вокална техника е репетирала с години и не може да повярва, че Жаклин има такова звучене на едва 12 годишна възраст.  

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !