Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Русата Златка пред раздяла с ММА боеца Георги

отпечатай новината

22.04.2016 15:12 | Видян 2732 пъти

Русата Златка пред раздяла с ММА боеца Георги

Златка Райкова е жестоко скарана с гаджето си Георги Валентинов и като нищо ще се раздели с него. Русата изкусителка напоследък движи навсякъде без мъжка компания, като се изключат приятелите й гейове, които понякога я придружават на светски събития. Георги пък упорито отказва да се появява там, където могат да го забележат любопитни очи. Говори се, че причината била, че се страхувал да не го попитат къде е Златка. В такъв случай той нямало да може да даде приемлив отговор.

Според запознати моделката и ММА боецът са се скарали преди няколко седмици от ревност. Тя го заподозряла в свалки с по-младо от нея момиче. Скандалът бил толкова грандиозен, че Жоро едва се въздържал да не скочи на бой срещу любимата си, пише Всеки ден. Тя пък има горчив опит с мъже биячи благодарение на предишната си връзка с наркобоса Камен Булбузанов-Куката, който системно я пребиваше, докато двамата не се разделиха. Изплашена, че и Георги може да й посегне, Златка скоростно прекратила всякакви контакти с него.

Говори се обаче, че тя горчиво съжалявала, че е предизвикала гнева на Жоро и все се надявала той да й се обади и да й се извини. Засега боецът бил пас, но приятелките на Златка се надяват скоро да й звънне. Според тях, ако преглътне гордостта си и й се извини, всичко между двамата отново ще бъде наред.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !