Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Вики трепери от страх преди раждането

отпечатай новината

22.04.2016 15:46 | Видян 2651 пъти

Вики трепери от страх преди раждането

Вики от "Мастило" трепери от страх от предстоящото раждане. Терминът на певицата е на 3 май, когато е и рожденият й ден. Тя обаче е вече в трескаво очакване на първите контракции. Бъдещата майка решила, че ще ражда естествено, като смятала, че това е за предпочитане пред секциото. То обаче има един основен недостатък - не знаеш кога ще започне, как ще протече и кога ще приключи. Ето защо певицата ужасно се притеснявала и при всяка малко по-силна болка скачала, смятайки, че раждането започва и ей сега ще и изтекат водите.

Бащата на бебето - шефът на бензиностанциите OMV за България Петър Величков, я успокоявал, че тези неща не стават така лесно и че винаги има време да се реагира. Той вече има две големи деца от предишен брак и е наясно с подробностите около появата на едно бебе. Думите му обаче не били достатъчна гаранция за Вики, разкрива Всеки ден.  Тя непрекъснато звъняла на майка си, за да й споделя как се чувства в деветия месец от бременността си, задавала всевъзможно въпроси за раждането и на лекарите, и на приятелките си.
"Веднъж да свърши всичко и бебето да се роди, ще си отдъхна! Чак сега разбирам какви героини са майките!", споделя певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !