Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Steve Angello специален гост тази вечер в Ялта клуб

отпечатай новината

05.12.2008 09:30 | Видян 1979 пъти | Гласували 1

Steve Angello специален гост тази вечер в Ялта клуб

След като в рамките на второто издание на THE MASTERS OF SOUND през YALTA CLUB минаха най-важните имена на елекронната сцена през последните години, летвата за остатъка от сезона е вдигната високо, затова специален гост на 5 декември (петък) е не друг, а лидерът на SWEDISH HOUSE MAFIA – STEVE ANGELLO. След легендарното си парти на SOLAR това лято заедно с SWEDISH HOUSE MAFIA, STEVE ANGELLO е най-чаканият ди-джей за този сезон като феновете сами бяха издирили датата за предстоящото му гостуване, много преди офиациалното й обявяване.

Освен, че е основателят на SWEDISH HOUSE MAFIA, STEVE ANGELLO е и идейния баща на безспорния хит „Tell Me Why” на съмвестния му проект с Axwell – Supermode като освен това е автор на ремикси за Justin Timberlake, Moby и Royksopp. 

STEVE ANGELLO е по произход наполовина грък като до тийнейджърските си години живял в Атина. Баща му, обаче, бил замесен в подземния свят на града и когато бил убит, майка му, заедно с малкия STEVE ANGELO се преместила обратно в Стокхолм. Там той започнал да се занимава с ди-джействане като преди хаус музиката имал увлечение по хип-хопа и диското, което се усеща като влияние в музиката му и сега. Заедно с най-добрия си приятел SEBASTIAN INGROSSO двамата основават най-успешното хаус студио в историята на Швеция и за първи път поставят Стокхолм на парти картата на света.

Сега, след най-заетата си година дотук, STEVE ANGELO пристига в София със специално подготвен за YALTA CLUB сет и безкрайно много енергия за истинско SWEDISH HOUSE MAFIA парти.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !