Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

"Умиращата" Джоли се показа пред обществото

отпечатай новината

25.04.2016 16:52 | Видян 1728 пъти

Холивудската звезда Анджелина Джоли, която в последно време е усилено погребвана от редица медии, се показа на бял свят. Актрисата се срещна в Холандия с генералния секретар на ООН Бан Ки Мун, съобщава "Комсомолская правда". Знаменитостта, която вече няколко години е посланик във Върховния комисариат на ООН по делата на бежанците, много отговорно се отнася към своите задължения.

Затова, въпреки лошото си здраве Джоли се срещна с Бан Ки Мун. Страните обсъдиха проблемите на мигрантите, обстановката в Сирия и вариантите за оказване на помощ на жертвите на военни престъпления. Трябва да се отбележи, че това е първата поява на Джоли пред публика, след като в началото на април таблоидите съобщиха за извънредната й хоспитализация. Бе писано, че актрисата е в критично състояние - Джоли стремително клоняла стрелката на кантара към 35 килограма.

Съдейки по снимките от срещите с Бан Ки Мун обаче, 40-годишната актриса изглежда доста добре. Да, тя продължава да е доста слаба и малко отпаднала, но за "критично състояние" не може да се говори, споделя zajenata.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !